Plavi apartman /2+2
Crveni apartman /4
Apartmani Zvono
1/3

Želimo vam toplu dobrodošlicu u Apartmane Zvono. Nalazimo se u istočnom dijelu mjesta Slano, oko 200 m od plaže i 300 m od centra mjesta.

Nudimo vam moderno uređene, ugodne apartmane koji se nalaze na prvom katu naše obiteljske kuće. Na istom katu nalaze se dva apartmana kategorizirana s četiri zvjezdice.

Plavi apartman 45 m2 (2+2) ima prostranu, udobnu spavaću sobu sa bračnim krevetom, prostran dnevni boravak u kojem se nalazi kutni kauč koji se lako pretvori u udoban ležaj. U dnevnom boravku se nalazi TV i ima izlaz na balkon. Apartman ima dobro opremljenu kuhinju s trpezarijom, te kupatilo.

Crveni apartman 50 m2 (4) ima dvije spavaće sobe sa četiri ležajai jedan ležaj u dnevnom boravku. Kuhinja je opremljena sa svim potrebitim elementima, kupatilo također. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostrani balkon s kojeg se pruža predivan pogled na more i naše mjesto.

Apartmani su klimatizirani, imaju SAT TV, FREE WI – FI i veoma su pogodni za obitelji s djecom , za zajednička ljetovanja sa rodbinom i prijateljima. Pošto su apartmani na istom katu moguće ih je iznajmiti zajedno i to kao 6+2 apartman.

Sigurni smo da ćete uživati u ljepotama našega kraja kao i u smještaju koji vam nudimo. Uvijek ćete biti dočekani s dobrodošlicom, te se radujemo svakom našem  ponovnom susretu.

Hvala vam što ste posjetili našu web stranicu.

Apartmani Zvono « O nama « Kontakt «
Na području današnje Općine Dubrovačko primorje nisu do danas pronađeni ostatci neolitske provenijencije.
Možda će evidentirani lokalitet Špilja, smješten zapadno od naselja Đonta Doli, donijeti nove spoznaje. Prijelazno razdoblje iz kamenog (neolit) u metalno (brončano) doba obuhvaća prva dva stoljeća II. tisućljeća prije Krista.