Plavi apartman /2+2
Crveni apartman /4
Plavi apartman /2+2
1/8

Plavi apartman 45 m2 (2+2) ima prostranu, udobnu spavaću sobu sa bračnim krevetom, prostran dnevni boravak u kojem se nalazi kutni kauč koji se lako pretvori u udoban ležaj. U dnevnom boravku se nalazi TV i ima izlaz na balkon koji je okrenut na morsku stranu. Apartman ima dobro opremljenu kuhinju s trpezarijom, te kupatilo.

Apartmani su klimatizirani, imaju SAT TV, FREE WI – FI i veoma su pogodni za obitelji s djecom , za zajednička ljetovanja sa rodbinom i prijateljima. Pošto su apartmani na istom katu moguće ih je iznajmiti zajedno i to kao 6+3 apartman.

Sigurni smo da ćete uživati u ljepotama našega kraja kao i u smještaju koji vam nudimo. Nadamo se da ćete se ponovno vraćati, a sigurni smo da ćete biti s veseljem i dobrodošlicom jer tko jednom dođe i osjeti mir i ljepotu ovoga kraja zasigurno će se opet vratiti.

Hvala vam što ste posjetili našu web stranicu.

Apartmani Zvono « O nama « Kontakt «
Na području današnje Općine Dubrovačko primorje nisu do danas pronađeni ostatci neolitske provenijencije.
Možda će evidentirani lokalitet Špilja, smješten zapadno od naselja Đonta Doli, donijeti nove spoznaje. Prijelazno razdoblje iz kamenog (neolit) u metalno (brončano) doba obuhvaća prva dva stoljeća II. tisućljeća prije Krista.